twilight

privit dintr-un punct de vedere decent
legenda e legenda si nu vin emochidzii sa rastoarne lumea doar ca sunt ei cu prea mult sange in vene. (a nu se citi tupeu ci doar a se lua in considerare faptul ca ar mai trebui redus din cantitatea de hemoglobina pe mm patrat ce o detin)

Asta la vista, Babe
I'll be back

Anunțuri

3 gânduri despre „twilight

  1. Ai citit cartea sau doar rezumatul? daca citesti exact doar rezumatul, care la prima vedere este aproape tot ce ai spus tu, atunci o sa ramai cu o impresie foarte proasta. iti sugerez sa le citesti, chiar sunt interesante, iar povestea e destul de complexa. nu spun toate acestea pentru ca sunt o alta fana, ci din propria experienta. nu mi-o lua in nume de rau, e doar o opinie la urma urmei 🙂
    p.s: poate sunt o alta speie de vampiri. chiar sunt mai multe, comform miturilor 🙂

  2. am vazut filmul, caci la el faceam referire. cartile nu le-am citit si nici nu sunt atras de ele. ceea ce am pus mai sus tot o parere este.
    si incep sa ma simt sugrumat de emoizii astia…parca manelistii nu te sugrumau asa, acum si manelisti au devenit emococalari si emoizii „puri” si deja sunt peste limita admisa de orice lege pamanteana.

  3. desi twilight nu e o carte pentru emoizii disperati, e drept ca majoritatea au luat-o ca atare, mai degraba din cauza cuvantului sange care se invarte pe acolo. mai bine ar citi „cronicile vampirilor”, care sunt si mai sangeroase, cel putin ce-am citit eu din ele :)… cam patetic pentru ei, mai ales ca in ultima vreme, ce-i pe care ii vad, chiar sunt maneloemoizii, sau cam asa ceva :P…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s